Ik help jou zelfverzekerd groeien in online zichtbaarheid, expertstatus en klanten

Zelfverzekerd online zichtbaar zijn

Mieke Fransen Verhoef

Ik ben Mieke Fransen Verhoef (1983) en sterk in content, positiviteit en energie. Ik geef power in je content en online zichtbaarheid. Bruis van de ideeën en loop over van creativiteit. Mijn omgeving noemt mij ook wel ‘energieke Mieke’. Met mijn journalistieke achtergrond en flinke ervaring in de contentmarketing, kun je functies als contentspecialist, contentstrateeg, copywriter, SEO-tekstschrijver op mij plakken. Maar bovenal ben ik volop mezelf.

Ik geloof in verbinding. In content die vanuit jouw hart, product, oplossing en merkwaarden inspeelt op de problemen, behoeften en vragen van jouw doelgroep. Want daar ligt de magic spot. De verbinding. Het zaadje voor jouw online groei.

Mieke Verhoef

Durf jij het?

Ik hoor het van veel vrouwelijke ondernemers om mij heen:

‘Steeds zelf met mijn foto en video op Instagram, LinkedIn en Facebook, moet dat nu echt? Ik vind dat zó spannend ‘.

Mieke Fransen Verhoef

Ik ben niet voor niets een schrijver

Herken je dit? Vind jij het ook het spannend om als vrouw online op te vallen? Weet je: ik heb dit ook gehad. Ik ben niet voor niets een schrijver. Lekker veilig.

Kopp-kind

Al jong schreef ik gebeurtenissen van mij af. En ik kan je vertellen: als KOPP-kind (kind van ouder met psychische problemen) waren dat er flink wat. Ik zonderde mij af en ik schreef. Mijn dagboek was enorm belangrijk.

‘Ik werd als kind niet gezien en durfde later niet gezien te worden’

Positieve mindset

Ik ben opgegroeid in een negatieve omgeving. En juist dat maakt dat ik zo mega positief ben. Al jong heb ik geleerd om klein geluk te zien en empathisch te zijn. Ik ontwikkelde:

  • een hang naar veiligheid en vrijheid
  • doorzettingsvermogen
  • relativeringsvermogen
  • een ongekende kracht én
  • een positieve mindset

Dit krachtige gevoel wens ik alle vrouwen toe. Het zit in je. Echt.

A-spelers

Ik heb een journalistieke achtergrond en ik heb ruime ervaring in de contentmarketing. Voornamelijk bij grote A-spelers opgedaan. Maar de hang naar vrijheid riep. Mijn kracht groeide. Werd steeds sterker. Daarom breng ik nu marketing en mindset samen. Het is mijn oprechte intentie om jou sterker te maken in je online positionering. Dat doe ik in de vorm van een toffe interim klus voor A-spelers en voor jou als vrouwelijk ondernemer.

Pak de online kansen

En natuurlijk mag je het spannend vinden. Maar denk ook: het is nodig. Denk aan alle online kansen die je anders laat liggen. Als je klant tijd doorbrengt op social media, dan is dat de plek om je te laten zien.

Mieke Fransen Verhoef
Mieke Verhoef

Kom in je kracht

Daarom leer ik je om in je kracht te staan, vanuit je hart en oprechte intentie te vlammen. Met opMERKelijke content. Online. Ik weet als geen ander hoe spannend het is om je podium te pakken. En ik weet ook als geen ander hoe geweldig het is om door de weerstand heen te gaan. Het resultaat is jouw positiviteit. Jouw kracht. Jouw groei.

Ondernemers en bedrijven

Je merk afpellen naar de essentie en je vanuit daaruit door opMERKelijke content laten groeien: dat is waar ik sterk in ben. Dat doe ik voor vrouwelijke ondernemers, maar ook voor bedrijven. Want uiteindelijk draait het allemaal om dat ene zaadje, het hart van jouw bestaan.

Groeigesprek

Wil jij ook online je podium pakken? Wil jij online zelfverzekerd volop zichtbaar zijn en groeien in klanten? Dat kan! Vraag een gratis groeigesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Interim communicatiespecialist

Wil jij als bedrijf je online communicatie naar een hoger niveau tillen? Heb je communicatievraagstukken waar je extra energie voor kan gebruiken? Neem gerust contact met mij op om je vraagstukken en de mogelijkheden te bespreken.

Mieke Fransen Verhoef