Ik help jou groeien in online zichtbaarheid, expertstatus en klanten

Relevante en verbindende content zodat jij online groeit.

Mieke Fransen – Verhoef

Ik ben Mieke Fransen – Verhoef (1983). Contentmarketeer, copywriter en freelance SEO-tekstschrijver. Ik geloof in verbinding. In content die vanuit jouw product, oplossing en merkwaarden inspeelt op de problemen, behoeften en vragen van jouw doelgroep. Want daar ligt de magic spot. De verbinding. Het zaadje voor jouw online groei.

Vinden

Natuurlijk is SEO belangrijk als je wilt scoren in Google. Een zoekwoordenanalyse, goede SEO-teksten, sterke metadiscriptions en een seo-check helpen je bij het verbeteren van je online vindbaarheid. En ik help je hier graag mee. Mijn content heeft een bewezen groot bereik. Maar er is meer. Want met SEO alleen red je het niet. ‘Story first, SEO second’, leerde ik van Cor Hospes. En zo is het. Story dus. Verbinden.

‘Verbinding werkt alleen als je ook gevonden wordt’

Verbinden

Verbindende content begint met pellen. Terug naar je kern. Wat is je missie, wat is je visie, je why, je onderscheidend vermogen, kortom wat is je ‘STE’? Eerst afpellen dus om daarna te groeien. Hoe? Denk een contentstrategie uit, stel een contentplanning op en maak content waarmee je vanuit jouw merkwaarden, dienst of product de vragen van je publiek beantwoordt, hun problemen oplost en inspeelt op hun behoeften. Daar ligt de magic spot. De verbindende factor. Natuurlijk help ik je daar graag bij.

‘Groei, bloei en laat de wereld weten dat je er bent’

Groeien

Online groeien doe je door vindbaarheid en verbinding samen te brengen. In SEO-teksten en blogs gebruik ik bijvoorbeeld veelal journalistieke invalshoeken benaderd vanuit de merkwaarden van de klant. Dat levert regelmatig waardevolle links op. Een natuurlijke (en gratis!) manier van linkbuilding. Zo bouw je autoriteit op en werk je aan je online groei. Contentmarketing meets journalistiek. Meer dan een contentbudget heb je niet nodig. Investeer hierin. Het levert je veel waardevols op. Fans bijvoorbeeld. Worth of mouth. Stijgende omzetcijfers. Mijn aanpak: inzetten op vinden en verbinden. Het resultaat: online groeien.

Leven beter maken

Ik werk vol energie voor bedrijven en merken die online willen groeien en het leven van mensen bewuster, duurzamer, eenvoudiger, gezonder en mooier willen maken. In een tijd van maatschappelijke druk en waarin stress en burn-outs eerder regel dan uitzondering zijn, geloof ik dat er behoefte is aan tegengeluiden. Daarom zet ik mijn online kennis en ervaring in voor bedrijven en merken die het leven van mensen beter maken.

Sluit de missie van jouw bedrijf hierbij aan, wil je online groeien en de verbinding met je doelgroep versterken? Neem contact met mij op. Zodat we samen het leven mooier kunnen maken.

Groeigesprek

Wil jij online groeien, je merk laden met content, blogs laten schrijven of meer weten over een contentstrategie? Neem contact met mij op voor een gratis groeigesprek.