Ik help jou groeien in online zichtbaarheid, expertstatus en klanten

Relevante en verbindende content zodat jij online groeit.

Mieke Fransen – Verhoef

Ik ben Mieke Fransen – Verhoef (1983). Contentstrateeg, copywriter en freelance SEO-tekstschrijver. Ik geloof in verbinding. In content die vanuit jouw product, oplossing en merkwaarden inspeelt op de problemen, behoeften en vragen van jouw doelgroep. Want daar ligt de magic spot. De verbinding. Het zaadje voor jouw online groei.

Vinden

Natuurlijk is SEO belangrijk als je wilt scoren in Google. Een zoekwoordenanalyse, goede SEO-teksten, sterke metadiscriptions en een seo-check helpen je bij het verbeteren van je online vindbaarheid. En ik help je hier graag mee. Mijn content heeft een bewezen groot bereik. Maar er is meer. Want met SEO alleen red je het niet. ‘Story first, SEO second’, leerde ik van Cor Hospes. En zo is het. Story dus. Verbinden.

‘Verbinding werkt alleen als je ook gevonden wordt’

Verbinden

Verbindende content begint met pellen. Terug naar je kern. Wat is je missie, wat is je visie, je why, je onderscheidend vermogen, kortom wat is je ‘STE’? Eerst afpellen dus om daarna te groeien. Hoe? Werk met een contentstrategie, stel een contentplanning op en maak content waarmee je vanuit jouw merkwaarden, dienst of product de vragen van je publiek beantwoordt, hun problemen oplost en inspeelt op hun behoeften. Daar ligt de magic spot. De verbindende factor. Natuurlijk help ik je daar graag bij.

‘Groei, bloei en laat de wereld weten dat je er bent’

Groeien

Jij bent uniek. Wat jij doet, doe je vanuit jouw overtuigingen, waarden en jouw diepste verlangens. Jouw dienst, jouw service, jouw business: je doet het op jouw manier. En juist dat is wat jouw onderscheidt van het bedrijf of de persoon die dezelfde dienst als jij aanbiedt. Want niemand doet het op jouw manier. Vanuit jouw hart. En juist dat, jouw manier, dat is je kern. Daar ligt het goud. Jouw onderscheidend vermogen waarmee jij je opMERKelijk kan profileren. Online kan opvallen. Waardoor jouw publiek niet meer om je heen kan. Zodat jij transformeert naar dé autoriteit in jouw vakgebied binnen jouw niche. Ik help je online groeien. Ik vertaal jouw missie naar opMERKElijke content. Contentmarketing meets journalistiek. Meer dan een contentbudget heb je niet nodig. Investeer hierin. Het levert je veel waardevols op. Fans bijvoorbeeld. Worth of mouth. Stijgende omzetcijfers. Mijn aanpak: inzetten op vinden en verbinden. Het resultaat: online groeien.

Leven beter maken

Ik werk vol energie voor ondernemers en merken die online willen groeien en het leven van mensen bewuster, gezonder en mooier willen maken. In een tijd van maatschappelijke druk en waarin stress en burn-outs eerder regel dan uitzondering zijn, geloof ik dat er behoefte is aan tegengeluiden. Daarom zet ik mijn online kennis en ervaring in voor ondernemers en merken die het leven beter maken.

Sluit jouw missie hierbij aan en wil je groeien in online zichtbaarheid, expertstatus en klanten? Stuur mij een berichtje voor een gratis en vrijblijvend groeigesprek. Daarin ontdekken we of ik je kan helpen groeien, zodat we samen het leven mooier kunnen maken.

Groeigesprek

Wil jij online groeien, je merk laden met content, blogs laten schrijven of meer weten over ‘Online opvallen met opMERKelijke content‘? Neem contact met mij op voor een gratis groeigesprek.